Review: HP OfficeJet Pro 7740 All-in-one printer

Een printer is voor een kantooromgeving een must. Brieven en documenten moeten hiermee geprint worden in een degelijke kwaliteit. Tevens is het voor de meeste kantooromgevingen een aanwinst als je naast printen, ook kunt kopiëren en scannen. Zo is het ook mogelijk om documenten digitaal op te slaan. Niet alleen in een kantoor, ook in huishoudens is vaak grote behoefte aan het printen van privédocumenten of huiswerk voor de kinderen. Een ideale printer kan zowel werken in een kantooromgeving als in een thuisomgeving. Dit is ook het geval voor de HP OfficeJet Pro 7740 All-in-one printer.

HP OfficeJet Pro 7740 All-in-one

HP is goed bekend op de printermarkt voor het produceren van printers van hoge kwaliteit. Dit geldt uiteraard ook voor de HP OfficeJEt Pro 7740 All-in-one. Dit is vooral ook een opvallende printer. Niet betreffende het design, wat er overigens in zwart en wit niet verkeerd uitziet, maar ook in grootte. Voor deze printer moet je wel even ruimte maken.

De breedte is maar liefst 58,4 centimeter en in de hoogte 38,3 centimeter. Daarnaast is het ook een zwaargewicht met bijna 20 kilogram. Maar dan heb je wel een echte stoere krachtpatser die in menig kantooromgeving niet mag ontbreken. Aan de voorzijde van de printer zit een handig 2,65 inch kleurendisplay met touchscreen. Wifi is ingebouwd, dus je hoeft printer niet met een kabel te verbinden aan je pc of laptop, al is dit uiteraard wel mogelijk.

Ook zonder een wifi verbinding, kun je alsnog rechtstreeks contact met de printer maken door middel van wifi direct. Het is ook mogelijk om rechtstreeks vanuit Google Cloud je printopdrachten naar de printer te sturen.

Afdrukken met de HP OfficeJet Pro 7740 All-in-one

Deze HP OfficeJet Pro 7740 is een inkjet kleurenprinter met een afdrukresolutie in de hoogte van 1.200 dpi en in de breedte 4.800 dpi. Dit zijn scherpe afdrukken, waardoor je plaatjes en foto’s duidelijk worden afgedrukt. De printer drukt in zwart/wit 22 pagina’s per minuut af en in kleur 18 pagina’s per minuut. Je hoeft dus nooit te lang op je printjes te wachten. In de printer zitten vier losse cartridges voor het printen in kleur en zwart/wit. Dubbelzijdig printen is heel gemakkelijk, je hoeft hiervoor niet het papier om te draaien, wat met sommige andere inkjetprinters nog wel het geval is. Verder kun je naast A4 papier ook A3 papier in de printer kwijt, voor als je grotere afdrukken wilt maken. De printer is voorzien van twee papierlades voor in totaal 500 vellen papier.

Een echte all-in-one printer

De HP OfficeJet Pro 7740 All-in-one printer mag terecht de titel ‘All-in-one’ dragen. Het is namelijk een 4 in 1 printer. Naast printer, kun je hier mee kopiëren, scannen en zelfs faxen. Dankzij de automatische papierdoorvoer, is het kopiëren van grote aantallen papier erg simpel. Faxen doe je met de printer ook heel modern in kleur. Deze krachtpatser van HP is een kantoor op zich. Met de HP OfficeJet Pro 7740 kun je zowel op kantoor, thuiskantoor of in een privésituatie prima uit de voeten.

Je kan de HP OfficeJet Pro 7740 All-in-one kopen bij:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *