Review: Fujifilm Instax Mini Link fotoprinter

Als jij je de best verkochte fotoprinters van het moment opgezocht hebt, is de kans groot dat je de Fujifilm Instax Mini Link fotoprinter al bent tegengekomen. Dit toestel is namelijk erg populair door de vele troeven die het heeft. Wil je graag weten of het ook voor jou de beste optie is? Lees dan hieronder ons uitgebreid Fujifilm Instax Mini Link fotoprinter review!

Instax Mini Link - Dark Denim

Deze Fujifilm Instax Mini Link is geschikt voor thuisgebruik en voor onderweg. De Instax Mini Link is makkelijk te installeren en je kunt er in een handomdraai draadloos mee afdrukken vanaf je smartphone. Je kan effecten, filters en een...

Als we kijken naar de Fujifilm Instax Mini Link fotoprinter reviews van gebruikers, zien we dat ze allemaal enthousiast zijn over het handige formaat en de gebruiksvriendelijkheid. Maar hoe zit het met de kwaliteit, prijs en andere factoren? Wij zochten het voor je uit!

Prijs

De Fujifilm Instax Mini Link fotoprinter is een goede keuze als je weinig budget hebt en toch een degelijke pocket printer wilt. Deze printer kost namelijk niet veel geld. Er zijn wel nog goedkopere mobiele printers, maar deze zijn niet van dezelfde kwaliteit. Met de Fujifilm Instax Mini Link fotoprinter krijg je dus waar voor je geld!

Gebruiksvriendelijkheid

Deze mobiele printer gebruik je aan de hand van de app. De app is erg makkelijk in gebruik. Je hoeft dus niet te sukkelen. Je kan het toestel helaas niet via wifi verbinden, maar dat hoeft niet zo’n probleem te zijn. De foto’s die je wilt uitprinten, kan je namelijk voordien downloaden.

Kwaliteit

Het toestel heeft voor zijn prijs een goede kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de kwaliteit van de prints. Je moet natuurlijk niet dezelfde printkwaliteit verwachten van een toestel dat driemaal zo duur is, maar je krijgt wel veel voor de prijs die je betaalt.

De kwaliteit van de batterij is bovendien uitstekend, want je kan maar liefst 100 foto’s afdrukken voordat de batterij leeg is. Die laad je dan in 80 tot 120 minuten weer op via een usb-kabel.

Snelheid

Een van de grootste troeven van de Fujifilm Instax Mini Link fotoprinter is de snelheid waarmee het print. De meeste mobiele printers drukken een foto af in iets minder dan een minuut. Maar bij de Fujifilm Instax Mini Link fotoprinter hoef je zo lang niet te wachten. In ongeveer 12 seconden heb jij met dit toestel namelijk al een mooie foto uitgeprint.

Formaat

Deze mobiele printer is erg compact. Je neemt hem dus zonder probleem overal met je mee. Plaats hem in je broekzak, je handtas of een zak van je jas. Je vindt altijd een plekje! Sleuren zal je ook niet doen, want het weegt erg weinig. Je voelt hem zelfs nauwelijks zitten.

Uiterlijk

De Fujifilm Instax Mini Link fotoprinter ziet er erg leuk uit. En het is verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarom is het ook een printer die past bij iedereen!

Extra’s

Via de app van de Fujifilm Instax Mini Link fotoprinter (Android / iOS) kan je foto’s nog bewerken voordat je ze uitprint. Dat is een leuk voordeel als je graag creatief aan de slag gaat. Je kan randjes toevoegen, de afbeelding met tekst versieren en nog veel meer.

Dat komt goed van pas als je een scrapboek of fotoalbum wilt versieren of als je een collage gaat maken. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Ben je niet zo’n handige Harry? Geen probleem, want het bewerken van de afbeeldingen is helemaal niet moeilijk.

We zetten de voor- en nadelen van de Fujifilm Instax Mini Link fotoprinter voor jou nogmaals op een rijtje, zodat je een goed overzicht krijgt en makkelijker een beslissing kan maken!

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding: dit toestel kost niet veel, maar levert toch mooie foto’s.
  • Snel toestel: de printer heeft maar 12 seconden nodig om een foto uit te printen.
  • Duurzame batterij: met deze printer kan je maar liefst 100 foto’s afdrukken voordat je batterij leeg is.

Minpunten

  • Geen aansluiting via wifi mogelijk: Je kan de printer niet via wifi verbinden, maar je kan de foto’s wel op voorhand downloaden.

Conclusie

De Fujifilm Instax Mini Link mobiele printer is een printer die niet veel kost, maar toch erg kwalitatief is en mooie foto’s afdrukt. Dankzij de duurzame batterij kan jij bovendien maar liefst 100 foto’s uitprinten voordat je je batterij moet opladen. Je kan onderweg dus meer dan genoeg fotootjes maken. Je batterij opladen doe je bovendien eenvoudig met de usb-kabel.

Het toestel werkt ook erg snel, want je hoeft maar 12 seconden te wachten totdat je foto uitgeprint is. Dat is veel minder lang dan bij de meeste mobiele printers! Een andere grote troef is de app waarmee je het toestel niet alleen makkelijk bedient, maar ook de foto’s eenvoudig bewerkt. Omkader ze, plaats er tekst in en maak ze helemaal bijzonder. De app is alvast niet moeilijk om te gebruiken.

Het toestel heeft wel een klein nadeel: je kan het niet via wifi verbinden. Dit hoeft echter niet zo’n groot probleem te zijn, want je kan je foto’s op voorhand downloaden. Bovendien gebruik je dit soort printer meestal voor foto’s die je op het moment zelf maakt!

mediamarkt.be

Zie prijs

krefel.be

Zie prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *