Review: Epson SureColor SC-T7200

SureColor SC-T7200 - Zwart | Grijs

Ideaal voor afbeeldings-, CAD- en GIS-toepassingenDe SureColor SC-T7200 is een van de van printers uit de SureColor SC-T-reeks, bestaande uit grootformaatprinters met hoge snelheden en vier kleuren die zijn ontworpen voor een reeks aan...

De Epson SureColor SC-T7200 is een van de meest veelzijdige printers op de markt. Zijn perfecte combinatie van snelheid en precisie maakt hem ideaal voor al uw toepassingen. Of u nu producten of presentaties ontwerpt, deze printer is de juiste keuze voor u. Zijn scherpe kleurniveau zorgt ervoor dat elk product er echt high-end uitziet, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken dat u niet aan de professionele normen voldoet!

De Epson SureColor SC-T7200 kan aan al uw afdrukbehoeften voldoen! Het eenvoudige maar nauwkeurige ontwerp maakt hem gebruiksvriendelijk genoeg, zelfs voor nieuwkomers op de markt, terwijl hij ook voldoet aan de eisen van meer geavanceerde gebruikers. Wat klinkt als een onmogelijke taak, blijkt in de praktijk heel goed mogelijk dankzij de vele geavanceerde functies.

Wat is de SureColor SC-T reeks

De SureColor SC-T serie is een reeks vierkleuren snelle breedformaatprinters die zijn ontworpen voor gebruik in CAD, GIS en andere beeldverwerkingstoepassingen. De SureColor SC-T serie heeft een geavanceerd printsysteem dat een verbeterde printkwaliteit en kleurengamma biedt waarmee gebruikers bijna-fotokwaliteit afdrukken kunnen maken in formaten tot 1150 mm (44,7 inch) breed bij elke gewenste lengte.

Dankzij de snelle prestaties en veelzijdigheid is de SureColor SC-T7200 van Epson ideaal voor complete productieomgevingen, waaronder print- en copyshops, ontwerpbureaus, opslag- en expeditiecentra, en andere productielocaties.

Wat zijn de specificaties van het apparaat?

De SureColor SC-T7200 is een vierkleuren breedformaatprinter met een Wi-Fi- en Ethernet-aansluiting.

De printer heeft een afdruksnelheid tot 43,3 meter per minuut en het maximale uitvoerformaat is 1150 mm (44,7 inch). Het apparaat beschikt ook over drie afzonderlijke inkttanks, waardoor vervanging en onderhoud eenvoudiger zijn; het apparaat kan met slechts één inkttank tegelijk worden gebruikt.

De SureColor SC-T7200 biedt ook een verbeterde afdrukkwaliteit en kleurengamma door gebruik te maken van Epson’s Micro Piezo-technologie. Met behulp van deze 4-pas printmethoden, levert het apparaat afdrukken met vloeiendere gradaties en levendigere kleuren, en vermindert het ruis in afdrukken met kleine lettertypen of dunne lijnen.

Bovendien heeft de SureColor SC-T7200 een vierkante papierbaan en wordt deze ondersteund door Epsons optionele autosnijderaccessoire. Het apparaat heeft ook een deur die tot 270° kan worden geopend, zodat media vanaf beide kanten van de machine kunnen worden ingevoerd.

De Epson SureColor SC-T7200 is een zeer efficiënte printer

De SureColor SC-T7200 beschikt over 1 GB RAM voor snelle beeldverwerking en een harde schijf van 320 GB voor het opslaan en ophalen van printtaken. De SureColor SC-T7200 is in staat om snelle uitvoer te produceren: een A1-afdruk duurt slechts 28 seconden. De printer is uitgerust met een Epson UltraChrome XD-printkop en pigmentinkt in vijf kleuren (inclusief lichtzwart) voor een rijke kleurenreproductie. Een fluorcoating beschermt het afdrukoppervlak tegen stof, water en krassen. De SC-T7200 heeft ook een automatische snijeenheid voor het afdrukken van briefkaarten en OHP-transparanten.

SureColor SC-T7200 - Zwart | Grijs

Ideaal voor afbeeldings-, CAD- en GIS-toepassingenDe SureColor SC-T7200 is een van de van printers uit de SureColor SC-T-reeks, bestaande uit grootformaatprinters met hoge snelheden en vier kleuren die zijn ontworpen voor een reeks aan...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *