Review: Canon Zoemini mobiele fotoprinter

De Canon Zoemini mobiele fotoprinter is een van de best verkochte mobiele printers op de markt. Overweeg jij om dit toestel te kopen? Dan is het handig om te weten of het wel echt bij je past. Lees daarom hieronder ons uitgebreid Canon Zoemini review en ontdek zo de voor- en nadelen van deze printer!

Zoemini - Mobiele Fotoprinter - 10 sheets - Wit

Met de Canon Zoemini leg je alle fotomomenten vast! Stop dit kleine en lichte printertje in je tas of broekzak en print direct een fotosticker, waar je ook bent. Geef de foto weg als herinnering aan een mooi moment, of plak ‘m...

Canon Zoemini mobiele fotoprinter

De ervaring met de Canon Zoemini is van heel wat kanten heel erg positief. Volgens gebruikers is dit toestel namelijk erg kwalitatief en print het mooie foto’s uit. Daarnaast is het een plezier om te gebruiken, wat zeker niet onbelangrijk is. Hieronder kom je te weten hoe de mobiele printer scoort op alle vlakken!

Gebruiksvriendelijkheid

Een van de positieve punten is de gebruiksvriendelijkheid. Het is zelfs zo eenvoudig in gebruik dat je de handleiding die je erbij krijgt, waarschijnlijk niet eens nodig hebt. Je kan dus waar en wanneer je maar wil probleemloos foto’s afdrukken van je Cloud, fotoalbum of sociale media. Het toestel werkt aan de hand van bluetooth.

Het print ook via de speciale Zink technologie. Dat betekent dat je geen inkt nodig hebt, omdat de foto’s worden afgedrukt op speciaal papier. Na het uitprinten kan je de fotootjes niet alleen inkaderen, maar ook kleven waar je maar wil, dankzij de kleefbare achterkant. Je laadt het toestel na gebruik op met een mini usb-kabel die je erbij krijgt.

Kwaliteit

Ook op vlak van kwaliteit zit je goed met de Canon Zoemini printer. Canon staat namelijk bekend als kwalitatief merk. Je kan er dus zeker van zijn dat je deze printer lang kan gebruiken.

De kwaliteit van de foto’s is eveneens uitstekend. Je krijgt afbeeldingen die er niet alleen erg mooi uitzien, maar ook bestand zijn tegen water, vlekjes en scheuren. Dat is belangrijk, omdat je een mobiele printer vooral onderweg gebruikt. Wanneer de foto’s dan eens per ongeluk in een plas vallen, zijn ze niet meteen stuk.

Prijs

Het enige nadeel van de Canon Zoemini is de prijs. Er zijn namelijk heel wat mobiele printers die veel goedkoper zijn. Maar het toestel is de meerprijs zeker waard, omdat je geniet van een uitstekende kwaliteit. Dat geldt niet alleen voor de printer zelf, maar ook voor de foto’s die je er mee maakt.

Er zijn dus wel goedkopere mobiele printers, maar de vraag is of deze ook na verloop van tijd goedkoper zijn. Want als ze minder lang meegaan, betaal je uiteindelijk toch meer.

Formaat en gewicht

Deze Canon mobiele printer is de ideale pocket printer, want hij past letterlijk in je broekzak met zijn compact formaat. In tegenstelling tot andere mobiele printers is hij wat kleiner én weegt hij minder. Als je dus zo weinig mogelijk wilt sleuren, is deze mobiele printer voor jou de ideale keuze!

Afmetingen van de foto

Dit toestel maakt kleine fotootjes van 5 x 7.6 cm groot. Dat kan voor jou een troef zijn of juist een nadeel. Kleine fotootjes zijn bijvoorbeeld ideaal als je graag een collage maakt van foto’s in een boek of wanneer je ze op kleinere voorwerpen wilt kleven. Ze zijn daarnaast uitstekende voor op wenskaartjes. Ook kan je kleine fotootjes makkelijker opbergen onderweg.

Extra’s

De Canon Zoemini is uitgebreider dan de meeste andere mobiele printers, want via de app kan je je gemaakte foto’s nog bewerken. Zo personaliseer je ze eenvoudig en maak je ze helemaal bijzonder.

Je kan ze bijvoorbeeld omkaderen of er tekst en/of emoties bijplaatsen. De keuze is volledig aan jou! Canon Zoemini laat je dus toe om volledig creatief aan de slag te gaan met je foto’s. Daarom is dit een uitstekende keuze als je graag een speciaal fotoalbum, bulletjournal of scrapboek in elkaar steekt, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. De bewerkte foto’s plakken bijvoorbeeld ook heel mooi op een computer, de muur of ergens anders.

We overlopen hieronder nogmaals de voor- en nadelen van de Canon Zoemini mobiele printer, zodat je een overzicht krijgt en makkelijker kan beslissen of deze mini printer iets voor jou is!

Pluspunten

  • Compact formaat: hoewel alle mobiele printers compact zijn, is deze nog makkelijker om overal mee naartoe te nemen.
  • Goede kwaliteit: zowel het toestel zelf als de foto’s zijn van uitstekende kwaliteit.
  • Foto’s bewerken met app: de Canon Zoemini is de perfecte keuze voor creatievelingen, want je kan de foto’s op bewerken.

Minpunten

  • Prijs: het toestel kost veel in vergelijking met andere mobiele printers, maar is wel van uitstekende kwaliteit.

Conclusie

De Canon Zoemini is op verschillende vlakken een uitblinker. Allereerst is er de uitstekende kwaliteit van zowel het toestel zelf als de foto’s die je ermee uitprint. Met deze mobiele printer druk je dus talloze jaren de meest mooie foto’s af waar je maar wil! Neem het ook gerust overal met je mee, want je steekt het eenvoudig weg en voelt het amper zitten.

Het toestel is dus niet zo goedkoop, maar wel een uitstekende investering omdat het lang meegaat. Bovendien hoef je niet voor de inkt te betalen, want de foto’s worden op speciaal papier afgedrukt. Zo spaar je ook nog eens veel geld uit.

Je dient ook helemaal geen genie te zijn om het toestel te gebruiken. Want dit is ongetwijfeld een van de meest gebruiksvriendelijkste toestellen die er is. Via de app kan je de mooie kiekjes nadien bewerken volledig naar je smaak. Je kan ze vervolgens inkaderen of kleven op de muur, in een boek of op een ander plekje. Kortom, van de Canon Zoemini word je blij!

Waar kan je hem kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *