HP DeskJet 2724 Printer: Een korte review

De HP DeskJet 2724 is een printer met all-in functies. Dit houdt in dat het apparaat dat oorspronkelijk bedoeld is voor het uitprinten van formulieren en bijvoorbeeld afbeeldingen, ook formulieren of afbeeldingen kan inscannen en kopiëren. De printer is erg handig voor dagelijks gebruik en kan dus voor diverse taken worden gebruikt.

Het apparaat

De HP DeskJet 2724 printer is zoals gezegd een printer die naast een printfunctie beschikt over de scanfunctie en de kopieerfunctie. De printer brengt het voordeel met zich mee dat de installatie erg eenvoudig is. Ook het configureren van de printer wordt als relatief makkelijk ervaren. De printer werkt verder ook uitstekend in combinatie met bijvoorbeeld de HP instant inkt. Ook dit ervaren veel gebruikers als een groot voordeel. Verder heb je bij de printer ook de mogelijkheden draadloos opdrachten te versturen via bijvoorbeeld je tablet, mobiele telefoon of computer.

Voor de functies waar de printer over beschikt is de printer overigens een erg goedkope variant. De gemiddelde beoordeling van gebruikers van de printer ligt boven de 9 op een schaal van 1 tot en met 10. Ook krijg je bij de HP DeskJet variant een garantie van 2 jaar en de mogelijkheid het apparaat te retourneren. De printer is erg compact en is geschikt voor vrijwel iedere ruimte.

HP DeskJet 2724 Specificaties

De HP DeskJet 2724 Printer gebruikt tijdens het uitvoeren van de taken cartridges. De varianten die gebruikt worden zijn een een zwarte cartridge en een 3-in-1 variant. De printer kan hiermee in zwart-wit printen, maar ook in kleur. Het in kleur printen is echter wel uitsluitend bij documenten mogelijk. De printer is immers niet een printer die gespecialiseerd is in het printen van foto’s. Verder heeft het apparaat een WiFi functie.

De afdruksnelheid van de printer is bij een print opdracht in zwart-wit 7,5 ppm en bij een afdrukopdracht in kleur 5,5 ppm. De maximale prinsresolutie van het apparaat is 1200 dpi in de hoogte en 4800 dpi in de breedte. Iets dat bij de printer wel door sommige als een nadeel wordt ervaren is dat de printer geen grotere papieren kan bedrukken dan A4. Dit komt doordat de printer zelf behoorlijk klein is.

Het apparaat heeft namelijk een breedte van 42,5 centimeter, een hoogte van 15,4 centimeter en een diepte van 30,4 centimeter. In totaal weegt het apparaat bijna 3,5 kilogram. De printer zelf is wit van kleur. De maximale geluidsproductie die bij kijken komt gedurende een printopdracht is 48 Decibel.

Vind de beste deals van het moment voor de HP DeskJet 2724 printer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *