HP Deskjet 2720E Review

De HP DeskJet 2720E is een all-in-one printer die je eenvoudig klaarmaakt voor het eerste gebruik door hem met de HP Smart app te installeren. Behalve de installering is ook de bediening van deze all-in-one printer, die behalve kan printen ook kan scannen en kopiëren, uiterst eenvoudig. Alle basisfuncties worden met precisie uitgevoerd. De HP DeskJet 2720E is speciaal ontworpen voor thuisgebruikers die op zoek zijn naar een apparaat die voor uiteenlopende toepassingen kan worden gebruikt.

Afdruksnelheid en -kwaliteit

Gebruik je de HP DeskJet 2720E voor een printopdracht? De printsnelheid is afhankelijk van het feit of je in kleur of zwart-wit print. In dat laatste geval is de maximumsnelheid 7,5 pagina’s per minuut. Print je in kleur, dan is dat 5,5 pagina’s. Heb je een printer met een hoge afdruksnelheid nodig, dan is deze HP DeskJet 2720E wellicht wat minder geschikt voor je. De printer maakt gebruik van Inkjet printtechnologie. Daarbij worden kleine druppeltjes inkt in een patroon op de pagina gespoten. Dit zorgt voor een hoge afdrukkwaliteit. De maximale printresolutie is 4800 x 1200 dpi.

Cartridges

Net zoals veel andere HP printers is ook de HP DeskJet 2720E dusdanig ontworpen dat deze alleen werkt op cartridges die nieuwe of hergebruikte elektronische HP-circuits bevatten. Aangepaste circuits of circuits van andere merken worden direct geblokkeerd. Regelmatige updates zorgen ervoor dat steeds enkel de nieuwste HP-circuits kunnen worden gebruikt. Hierdoor ben je wel aan de duurdere HP-cartridges gebonden en kun je geen gebruik maken van de lager geprijsde merkloze alternatieven. De printer ondersteunt overigens ook HP Instant Ink, zodat je nooit zonder inkt hoeft te zitten.

Een modern design dat beperkte ruimte inneemt

HP Deskjet 2720EEen bijkomend voordeel van deze HP DeskJet 2710E is dat hij klein van formaat is. Daardoor is hij makkelijk op je bureau te plaatsen, zonder dat deze al te veel ruimte inneemt. Bovendien zorgt zijn moderne design ervoor dat hij in geen enkele werkruimte misstaat. Deze all-in-one printer is een slimme HP+ printer die verbonden is met de cloud. Het grote voordeel daarvan is dat hij zichzelf up-to-date houdt en daardoor altijd direct gebruiksklaar is.

De mogelijkheid van draadloos gebruik

De HP DeskJet 2720E is draadloos te gebruiken; printen kan namelijk via usb en Wi-Fi. Ook middels Bluetooth kun je direct vanaf je smartphone of andere apparaat printen. Houd er wel rekening mee dat er geen USB B kabel wordt meegeleverd, terwijl je deze wel nodig hebt. Een netsnoer ontvang je wel, net als een duidelijke handleiding.

HP Deskjet 2720E Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *