Review: HP Deskjet 2710 All-In-One

In deze tijd waarin tijd van essentieel belang is, moet alles heel snel gebeuren. Bovendien hoor je vaak “tijd is geld”, dus mag je je door niets laten afremmen. Er is geen sprake van vertraagd te worden in het werk. Daarom zijn er verschillende apparaten die het werk vergemakkelijken, we hebben het over kantoorwerk.

DeskJet 2710 - All-in-One Printer

Deze HP DeskJet 2710 is een All in One printer is speciaal geschikt voor thuisgebruik. Deze draadloze printer in het wit beschikt over alle basisfuncties maar nu nog gebruiksvriendelijker! Hiermee kun je alledaagse documenten printen,...

De computer is niet het enige noodzakelijke apparaat dat goed werk bevordert, maar ook de printer. Dit is ook een revolutionair apparaat. Het is zowel praktisch op het werk als thuis.

Je moet weten hoe je je printer moet kiezen op basis van je behoeften. Waar ga je deze printer voor gebruiken? Dit is een goede vraag om jezelf te stellen die kan helpen bij de keuze. Dit is het moment om alles te weten te komen over de HP Deskjet 2710 All-in-one printer.

Is de HP Deskjet 2710 All-in-One printer een aanrader?

Deze printer biedt grote mogelijkheden. Om te beginnen heeft hij een zacht maar mooi ontwerp, zodat hij niet opvalt in je kamer. Aan de andere kant is het een alles-in-één printer, dus neem geen genoegen met maar één modus, dan kan hij niet alleen afdrukken, maar ook documenten scannen en kopiëren.

Bovendien is het handig om het draadloos te gebruiken en afscheid te nemen van grote kabels en draden. De configuratie is eenvoudig is en dat dankzij de HP Smart applicatie. Geen inkttekort meer dankzij de Instant Ink, waarmee je altijd inktpatronen thuisbezorgd krijgt. Afdrukken op afstand is heel goed mogelijk, het is niet nodig in de buurt van deze printer te zijn om een document af te drukken.

Voor- en nadelen van de HP Deskjet 2710 All-in-One printer

Alles-in-één printer

Van zijn vele troeven kunnen we het in de eerste plaats hebben over zijn veelzijdigheid. En ja, deze printer is alles-in-een. Hij drukt niet alleen af, maar scant en kopieert ook documenten. Je hoeft niet meerdere apparaten te bezitten om meerdere dingen te kunnen doen, het brengt gewoon een verscheidenheid aan functies samen. Het komt vaak voor dat sommige toestellen maar één mogelijkheid bieden.

Draadloze werking

Om je documenten te kopiëren, af te drukken en te scannen, heb je niet per se een kabel nodig om je toestel op de printer aan te sluiten. Met deze printer, heb je een draadloze verbinding. Hiervoor heb je de verbinding via Wifi en Bluetooth. Zo kun je genieten van een beter bereik en een snellere en betrouwbaardere verbinding via de dual-band Wi-Fi die automatisch wordt gereset. Wat Bluetooth betreft, is het mogelijk om af te drukken, te scannen of te kopiëren door je smartphone of tablet aan te sluiten. Geen gedoe, het is snel gedaan.

Voldoende inkt

Het gebruik van een printer gebeurt soms op een regelmatige manier. Net als een computer, is hij onderhevig aan veel gebruik. Dus, soms komt het voor dat de inkt op is. Met deze printer kun je deze situatie vergeten en ja, met deze printer geen inktstoringen meer. Met de HP Instant Ink is het mogelijk een abonnement te nemen op een pakket waarbij heel snel nieuwe originele cartridges geleverd worden die zorgen voor duidelijke tekst en levendige afbeeldingen voor al je documenten en foto’s.

Eenvoudige configuratie

Om het gebruik te vergemakkelijken, kun je de officiële HP Smart applicatie installeren. Met deze toepassing kunnen gebruikers die in het bezit zijn van een HP-printer, documenten rechtstreeks met hun printer afdrukken, scannen en delen. HP Smart biedt daarom verschillende tools om het meeste te halen uit de eenvoudige verbinding tussen de smartphone of tablet en de printer. Om van deze hulpmiddelen gebruik te maken, is de configuratie eenvoudig. Het gebeurt via de applicatie. Een paar simpele instellingen en daar ga je.

Met de HP Smart applicatie kun je de HP-printer configureren en beheren. Bovendien is het mogelijk het inktniveau van de printer te raadplegen, zodat je altijd weet of deze vol is of niet. Het is ook via deze toepassing dat het mogelijk is toegang te krijgen tot Instant Ink om inkt te bestellen. Het is natuurlijk mogelijk om de printer via je telefoon te gebruiken als je in dezelfde ruimte bent, maar het is ook mogelijk om het op afstand te doen; maar daarvoor heb je natuurlijk wel een internetverbinding nodig.

Snelheid van afdrukken

Als het om snelheid van afdrukken gaat is er geen twijfel mogelijk, deze printer zal je bevallen. De HP Deskjet 2710 printer biedt snel printen. Hij biedt een snelheid van 7,5 ppm voor zwart-wit afdrukken en 55 ppm in kleur. Met deze printer beschik je over beschikt je over een snel apparaat waarmee je het document dat je wilt afdrukken snel kunt krijgen. Je zit bijvoorbeeld vaak meerdere uren achter je computer om verschillende documenten te typen. Soms zijn deze documenten zelfs lang. Dus nog meer tijd voor de printer doorbrengen om ze allemaal af te drukken is vermoeiend.

Dus om je tijd te besparen, heeft deze printer een goede snelheid. Verspil je tijd niet met steeds te controleren of het document al is afgedrukt. Gekleurde documenten zijn soms het moeilijkst af te drukken, ze hebben soms veel tijd nodig om op het papier te komen. Hier, of het nu op zwarte of gekleurde inkt is; wat je ook vraagt het afdrukken zal snel blijven.

Aantrekkelijke prijs

Nu je alle kenmerken van de HP Deskjet 2710 hebt gezien, vraag je je waarschijnlijk af wat de prijs is. Inderdaad, er is niets om je zorgen over te maken, deze printer is helemaal niet duur. Deze printer is inderdaad comfortabel geprijsd. Dus het is geschikt voor iedereen, iedereen kan het zich veroorloven. Je hoeft niet veel geld te sparen om je deze printer met goede eigenschappen te kunnen veroorloven. Deze printer heeft, zoals je hierboven hebt kunnen lezen, veel functies en zelfs nog meer innovatieve.

Als je hem vergelijkt met de eenvoudige printers en die met meer functies, zie je dat deze printer echt betaalbaar is.

Mooi ontwerp

Afgezien van de prestaties van een toestel of zelfs de prijs, is er nog iets anders dat ook belangrijk is. Het is natuurlijk de esthetiek. Esthetiek is niet wat deze printer mist. De HP Deskjet 2710 printer heeft een tamelijk aantrekkelijk ontwerp. Het is waar dat veel printers al een vorm hebben, vooral die van dit merk, maar je kunt niet anders dan het uiterlijk waarderen. Deze printer is helemaal wit van top tot teen. Het is een simpele look, maar het werkt heel goed.

De kleurkeuze is ook mooi, want hij is discreet en past perfect in elk interieur. Dit type printer is gebruikelijker in woningen, zodat het de binnenhuisarchitectuur niet mag bederven. Met dit uiterlijk, hoewel eenvoudig, is dit toestel prachtig. Je hoeft je geen zorgen te maken om hem in je woonkamer te zetten. Hij zal meewerken aan de verfraaiing van het huis.

Vind de beste deals voor de HP Deskjet 2710

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *