Creality 3D Halot One CL 60 3D printer: korte review

Ik ben onlangs in het bezit gekomen van de Creality 3D Halot One CL 60 3D-printer en ik ben erg enthousiast over dit apparaat. Het is een betaalbare en compacte 3D-printer die gemakkelijk te gebruiken is en goede resultaten oplevert.

Creality 3D Halot One CL 60 3D printer

Als je op zoek bent naar een betaalbare en kwalitatieve 3D-printer voor het printen van resin, dan is de Creality Halot-One CL-60 zeker ook iets voor jou.

De printer beschikt over WiFi-connectiviteit, waardoor je hem gemakkelijk kunt bedienen via de Creality APP, zonder naar de printer te hoeven lopen. Bovendien is de real-time printstatus altijd zichtbaar, waardoor je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Maar als je liever de traditionele manier gebruikt, kun je printbestanden natuurlijk ook via een USB-stick overzetten.

Een ander voordeel is de 64-bits 4-core ARM Cortex-A53 CPU, die ervoor zorgt dat de printer snel en soepel werkt. Daarnaast beschikt de Halot-One over een geïntegreerde lichtbron met de nieuwste technologie, waardoor je preciezer en met betere verlichting kunt printen. En met de OTA-technologie kun je de firmware gemakkelijk bijwerken naar een nieuwe versie wanneer je verbonden bent met WiFi.

Het uiterlijk van deze moderne 3D-printer is niet alleen elegant, maar ook industrieel ontworpen. Het 5 inch touchscreen is helder en gebruiksvriendelijk en de eigen ontwikkelde slicingsoftware met een eenvoudige interface vergemakkelijkt het slicen. Bovendien is er een dubbel koelsysteem voor snelle en efficiënte koeling en filtering en is de Z-as robuust en stabiel.

Met de Creality Halot-One CL-60 heb ik al diverse 3D-objecten kunnen maken, van kleine onderdelen en sieraden tot redelijk complexe structuren. Het afdrukvolume biedt zeker genoeg ruimte om ook grotere objecten te printen. Het printproces verliep zeer soepel en de printkwaliteit was verbluffend, dankzij de geavanceerde lichtbrontechnologie en de stabiliteit van de Z-as. Ik ben ook erg tevreden over de snelle en efficiënte koeling en filtering, die de geuremissie verminderen. Dat durft bij andere printers wel eens anders te zijn.

 • WiFi-connectiviteit en real-time printstatus
 • Snel en soepel door de 64-bits 4-core ARM Cortex-A53 CPU
 • Geavanceerde lichtbrontechnologie voor preciezer printen
 • Kan soms moeilijk zijn om het juiste resin te vinden voor de printer.

Eén reactie

 1. Inderdaad, zeer goede en voordelige printer. Ik heb recent zelfs een tweede aangeschaft.
  Ik heb wel een vraag. Ik gebruik Chitubox ter voorbereiding. Deze laat, na slicing, de printtijd zien.
  In Chitubox zitten de settings van de Halot.
  Op de Halot kies ik “file-sertings” maar dan is de printertijd veel langer. Wat is het verschil tussen “File-settings” en “printer-settings”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *