De 10 beste witte printers van 2024

Wanneer je op zoek bent naar een printer, zijn er zoveel factoren om te overwegen. Ten eerste is het belangrijk om te beslissen hoe je hem gaat gebruiken. Sommige thuisprinters hebben een kleine papiercapaciteit, terwijl andere ontworpen zijn voor bedrijven. Een andere belangrijke beslissing is welke kleur printer je wilt kopen. Witte printers kunnen een goede optie zijn als je iets wilt dat veelzijdig is en niet opvalt in je kantoor of huis.

Canon

Deze snelle Canon SELPHY CP1300 Wi-Fi-fotoprinter is stijlvol en draagbaar en ideaal om vanaf een compatibele smartphone, tablet of camera en meer, unieke prints te maken. Supersnelle prints van fotolabkwaliteit vanaf smartphones, tablets en meer. Maak direct foto's van...

Canon

Canon PIXMA TS6351. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur, Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI. Kopiëren: Kopiëren in kleur. Scannen: Scannen in kleur, Optische scanresolutie: 1200 x 2400 DPI. Maximale ISO A-series papierformaat: A4. Wi-Fi. Direct printen. Kleur van het product: Wit

HP

Dit is de HP ENVY Inspire 7920e All-in-One Printer. Werk, leer en creëer met de printer die alles print, van hoogwaardige foto's tot documenten. Kies HP+ en profiteer van het slimme printsysteem waarmee je altijd en overal verbonden bent en kunt printen ...

Epson

De Epson EcoTank ET-4856 is een all-in-one printer geschikt voor thuis gebruik en een thuis-kantoor. Profiteer met deze multifunctionele inkjetprinter met fax en ADF van afdrukken van zakelijke kwaliteit op hoge snelheid en tegen lage...

HP

Dit is de HP DeskJet 2710e All-in-One Printer met Instant Ink De HP DeskJet 2710e is een compacte all-in-one inkjetprinter voor thuis. Door het kleine formaat plaats je de printer makkelijk op je bureau. De DeskJet 2710e gebruikt 2 cartridges: een zwarte...

Canon

Met de Canon PIXMA MG3650S All-in-One printer maak je eenvoudig verbinding met je smartphone, tablet of computer om snel te printen, kopiëren en scannen. De printer levert scherpe documenten en mooie foto’s zonder witrand. Bespaar tijd door automatisch dubbelzijdig te printen en je...

Canon

De Canon PIXMA TS5151 is een betaalbare, connected All-in-One printer voor thuis. Je print, kopieert en scant eenvoudig wireless vanaf de computer, tablet of smartphone. Deze stijlvolle en compacte printer is ideaal voor het hele gezin. Zowel de jongste als de oudste van het...

HP

Dit is de HP ENVY 6010e All-in-One Printer Deze HP ENVY 6010e All-in-One printer is geschikt voor thuisgebruik. Met deze printer kun je eenvoudig documenten, foto's en schoolwerk kopiëren, printen en scannen. De veelzijdige all-in-one...

HP

Dit is de HP LaserJet M110we Laserprinter. 's Werelds kleinste laserprinter in zijn klasse is ontworpen voor efficiëntie met snel printen en de tijdbesparende HP Smart-app. De printer wordt geleverd met HP+, het slimme printsysteem waarmee je vrijwel overal verbonden blijft en...

HP

De DeskJet 3750 van HP is een compacte all-in-one printer die je de vrijheid bied om vanaf vrijwel elk mobiel device te printen, te scannen en te kopiëren. Deze kleurenprinter is tevens geschikt voor Instant Ink; HP’s automatische inkt...

Waarom een witte printer kopen?

Witte printers hebben de neiging om goedkoper te zijn dan een grijze of zwarte printer, waardoor ze een goede budgetkeuze zijn. Witte printers zullen bovendien minder snel botsen met uw interieur dan andere kleuren, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor uw huis of kantoor. Witte printers zien er namelijk ook enorm stijlvol uit.

Witte printers vertonen ook minder snel vuil en stof dan andere kleuren, waardoor ze gemakkelijker schoon te houden zijn. Natuurlijk mag de kleur van een printer niet de enige drijfveer zijn om een bepaald model te kiezen. Er zijn nog andere aandachtspunten die ook belangrijk zijn om op te letten.

Andere aandachtspunten bij de aankoop van een printer

Kijk vervolgens naar de beschikbare aansluitmogelijkheden. Veel printers zijn voorzien van meerdere poorten voor aansluiting op andere apparaten. USB-connectiviteit is de meest gebruikelijke en dat is al vele jaren zo. Via deze aansluiting kun je je printer met een korte kabel op je pc of laptop aansluiten. Draadloze aansluitingen zijn een andere belangrijke eigenschap om te overwegen.

De merknaam van een printer speelt ook een belangrijke rol in je beslissing. Populaire merken zoals Canon, EPSON en HP staan bekend om hoge kwaliteit en hebben een goede reputatie, maar het is ook mogelijk om een betaalbaarder model te vinden van een minder bekend merk zoals bijvoorbeeld Pantum. Onthoud dat, ook al is de naam van het merk misschien niet zo bekend, het toch betrouwbare service biedt en je op de lange termijn misschien minder kost.

Nadat je het merk en model hebt gekozen, moet je ook nadenken over de soorten media die je gaat gebruiken. Als je foto’s of posters gaat afdrukken, moet je er zeker van zijn dat de printer die je koopt daarmee overweg kan. Je moet ook rekening houden met de dikte van de media en de afdrukmogelijkheden. Je moet de printer in actie zien voordat je een aankoop doet. Je moet ook kijken naar de garantie van het merk en de service na verkoop.

Beste witte printers van 2024

HP DeskJet 2710e

De HP DeskJet 2710e is een witte printer vol met eigenschappen die je zoekt voor thuisgebruik. Zo is het met dit model mogelijk om te printen in kleur en is er de optie om verschillende documenten af te drukken.

Daarnaast gaat het hier om een All-in-One printer, wat betekent dat je de printer ook kunt gebruik voor het scannen en kopiëren van allerlei soorten documenten. Hoewel de printer de mogelijkheid geeft om documenten af te drukken in kleur, is het wel goed om rekening te houden met het feit dat het hier niet om een fotoprinter gaat.

Deze witte printer print bovendien tot wel 25 pagina’s per minuut – Iets dat zeker niet alle thuisprinters aan kunnen bieden. Wie op zoek is naar extra mogelijkheden en de juiste beveiliging kan gebruik maken van HP+. Hiervoor heb je een internetverbinding en een HP-account voor nodig, maar je krijgt hier vervolgens wel de nodige functies voor terug. De printer blijft hierdoor namelijk up-to-date, goed beveiligd en geeft je tegelijkertijd de optie om overal te printen. Ook is er de optie om op regelmatige basis inkt of toner thuis te laten bezorgen.


HP ENVY 6010e

Ook bij de HP ENVY gaat het om een All-in-One printer. Niet alleen afdrukken, maar ook het scannen en kopiëren van allerlei documenten behoort tot de mogelijkheden.

Deze witte printer is dankzij zijn stijlvolle en compacte ontwerp perfect geschikt voor thuisgebruik en maakt het mogelijk om documenten, schoolwerk en foto’s zonder enige moeite te printen, kopiëren en scannen.

Daarnaast biedt de HP ENVY de mogelijkheid om documenten draadloos af te drukken via je computer of smartphone. Hetzelfde geldt voor het maken van kopieën en het scannen van documenten.

Wie de printer aanschaft krijgt direct een aantal maanden aan gratis inkt bij de printer geleverd. Via het Instant Ink programma kan je er vervolgens voor kiezen om regelmatig nieuwe inkt te laten bezorgen.


HP LaserJet M110we

In tegenstelling tot de twee andere witte printers binnen dit artikel, gaat het bij dit model om een compacte laserprinter. De printer behoort tot de kleinste laserprinters die op dit moment op de markt te vinden zijn en is precies ontworpen om zo snel en efficiënt mogelijk te printen. Met een afdruksnelheid van 25 pagina’s per minuut is de printer relatief snel te noemen.

Daarnaast heb je ook bij deze printer de optie om gebruik te maken van HP+, de HP Smart-app  en het handige Instant Ink programma, waardoor je nooit zonder inkt komt te zitten. Het is overigens wel goed om aan te geven dat het hier om zwart-wit printer gaat; het is dus niet mogelijk om documenten in kleur af te drukken.

De printer is dankzij zijn relatief lage prijs en compacte ontwerp een waardige toevoeging voor ieder klein (thuis)kantoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *