De beste Pantum printers van 2024

Pantum is een nieuw merk laserprinters. Aanvankelijk werd het bedrijf gelanceerd in Europa en Azië, maar nu heeft het zijn productlijn gelanceerd in de VS, China en andere markten. Het bedrijf biedt verschillende modellen printers, en het is belangrijk om je specifieke behoeften te overwegen voordat je er een koopt.

Naast betaalbaar printen zijn Pantum printers ook klein, compact, en voorzien van meerdere opties. Dit maakt ze een uitstekende optie voor budgetbewuste consumenten. De printers van het merk zijn over het algemeen gebruiksvriendelijk en betrouwbaar, en bieden een uitstekende printkwaliteit. Ze zijn een ideale keuze voor kleine kantoren en thuisgebruik. Ze zijn daarnaast ook nog eens veelzijdig, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor drukke professionals en drukbezette mensen. Bovendien zijn ze zeer eenvoudig in gebruik en voorzien van allerlei handige functies.

Pantum

Merk: Pantum Printertype: laserprinters / zwart Modelnummer: M6500W Zijn er batterijen nodig om het product van stroom te voorzien of is dit een batterij: Ja Is dit een gevaarlijke stof of een gevaarlijke stof, stof of afvalstof die is gereguleerd voor transport, opslag en/of verwijdering? :...

amazon.nl

PANTUM P3010DW

Pantum

Pantum P2500W Monochrome Single-Function Laser Printer met Mobile Printing en Wireless Networking. De Pantum P2500W is een compacte laserprinter voor thuis of op een klein kantoor. A4'tjes, enveloppen of labels, de P2500W bedrukt ze allemaal. Uiteraard is er een app dus ook vanaf een afstand...

Een nieuwe printer kopen? Enkele aandachtspunten

Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden als je een nieuwe printer koopt. Allereerst moet je bepalen wat je nodig hebt van de printer. Dit omvat je budget, de hoeveelheid pagina’s die je dagelijks afdrukt, en de functies die je nodig hebt. Als je je behoeften en je budget hebt bepaald, kun je een beslissing nemen over welke printer je gaat kopen.

Een andere belangrijke overweging is connectiviteit. Terwijl de meeste printers Ethernet of USB poorten gebruiken om verbinding te maken met je computer, zijn nieuwere modellen vaak uitgerust met Wi-Fi mogelijkheden.

Een andere factor om te overwegen is hoe gemakkelijk de printer te gebruiken zal zijn. Als je een bedrijfseigenaar bent, is dit vooral belangrijk. Als je een printer hebt die slechts minimale training vereist, bespaar je tijd en geld. Daarnaast moet je overwegen hoeveel toner de printer zal gebruiken als je afdrukt. Wie op zoek is naar een compacte printer die weinig toner gebruikt tijdens het afdrukken is bij het merk Pantum aan het juiste adres.

De prijs is allereerst een belangrijke overweging om mee te nemen. Hoewel Pantum streeft naar lage kosten, wil het merk zijn producten ook verkopen als zijnde van hoge kwaliteit en duurzaam. De gemiddelde capaciteit van Pantum printercartridges is bijvoorbeeld 2.300 pagina’s, wat hoger is dan de meeste producten in deze prijsklasse. Sommige modellen bieden een hogere cartridge-opbrengst dan andere, met respectievelijk 1.000 of 1.500 pagina’s.

Het formaat is ook een belangrijke overweging bij het kiezen van een printer. Sommige printers zijn compact, terwijl andere printer meer ruimte innemen en tegelijkertijd ook meer energie verbruiken. Compacte modellen kunnen de beste optie zijn voor incidenteel gebruik, terwijl grotere modellen gericht zijn op de markt voor kleine kantoren. Een grote printer kopen is niet nodig voor thuisgebruik.

Wat zijn de beste Pantum printers?

Er zijn vele redenen waarom je een Pantum printer zou moeten kopen. Ten eerste bieden ze veel waar voor uw geld. Ze zijn ook zeer betrouwbaar en produceren een uitstekende printkwaliteit. Daarnaast zijn Pantum printers zeer gebruiksvriendelijk en voorzien van een groot aantal functies die je printervaring veel beter maken. Ten slotte worden Pantum printers ondersteund door een sterke klantenservice die altijd beschikbaar is om je te helpen met wat je ook nodig hebt. Dus als je op zoek bent naar een hoogwaardige, betrouwbare en betaalbare printer, bekijk dan zeker de onderstaande Pantum printers eens!

PANTUM P2500W – Laserprinter

Wie op zoek is naar een veelzijdige lasterprinter voor in huis of in een klein kantoor komt al snel terecht bij de P2500W van het merk Pantum. Pantum staat al jarenlang bekend om zijn compacte en tegelijkertijd veelzijdige printers voor een betaalbare prijs. En dit model is hier zeker geen uitzondering op.

Dankzij zijn compacte formaat past de printer perfect in een thuiskantoor of kleine externe werkplek. Zijn kleine formaat doet echter niets af aan de mogelijkheden en functies waar de printer over beschikt. Het is bijvoorbeeld niet alleen mogelijk om op A4-papier te printen, maar ook labels en enveloppen kunnen worden bedrukt. Bovendien kan het printen in gang worden gezet aan de hand van de Pantum app, waarmee het ook mogelijk is om op afstand te printen.

Regelmatig onderhoud aan de printer is er ook niet bij, aangezien de P2500W tot wel 1600 pagina’s kan printer bij een volle toner – Iets dat de concurrentie lang niet altijd aanbiedt. Combineer dit met het feit dat de verbruikskosten per print ook nog eens relatief laag zijn en we kunnen concluderen dat het hier om een zeer zuinige printer gaat.

Geheel zonder minpunten is dit model helaas niet. Zo is het niet mogelijk om in kleur te printen en gaat het hier echt enkel om een printer; scannen en kopiëren behoort niet tot de mogelijkheden. Gelukkig staan hier de vele voordelen en handige functies tegenover, waardoor de P2500W zijn prijs nog altijd dubbel en dwars waard is.

Voordelen

 • Compacte printer
 • Met een volle toner kan je maar liefst 1600 pagina’s afdrukken

Nadelen

 • Je kan er enkel mee printen
 • Enkel zwart-wit

Pantum M6500W

De Pantum 6500W is een uitgebreider en veelzijdiger model dan de 2500W. Desondanks gaat hier nog altijd om een vrij compacte printer, welke ook nog eens zeer zuinig omgaat met de inkt. In tegenstelling tot de 2500W is dit model niet enkel een printer te noemen. Aangezien het hier gaat om een All-in-One laserprinter, is het ook mogelijk om documenten te scannen en kopiëren. Daarnaast is het mogelijk om in kleur te printen.

Met behulp van WiFi print, scan en kopieer je binnen korte tijd allerlei documenten. Hierdoor is de printer zeer geschikt voor gebruik op kleine kantoren (heeft ook de beschikking over een kantoorfunctie), maar is de M6500W ook in te zetten voor thuisgebruik.

De opbrengt van 1600 pagina’s bij een volledige toner is gelijk met die van de 2500W. Daarnaast beschikt de printer over een energiebesparende slaapstand, waarmee het model ook direct minder lawaai zal maken. Dankzij de lange levensduur van de motor kan je bovendien jarenlang gebruik maken van deze compacte en veelzijdige All-in-One printer.

Voordelen

 • Compacte kantoorprinter
 • Je kan er ook mee scannen en kopiëren
 • Zuinige printer

Nadelen

 • Enkel zwart-wit

Pantum P3010DW

Van de M6500W gaan we door naar misschien wel een van de meest uitgebreide printers die het merk te bieden heeft: de P3010DW.

Deze printer ziet er op het eerste gezicht niet heel bijzonder uit, maar biedt alles wat je mag verwachten van een All-in-One printer. Het apparaat print, scan en kopieert eenvoudig en snel allerlei documenten en beschikt ook – zoals we van Pantum mogen verwachten – over een compact ontwerp.

De installatie van de printer is daarnaast zeer eenvoudig uit te voeren, en ook de printkwaliteit is van een hoog niveau. De P3010DW biedt misschien niet de allermooiste prints die op dit moment in de markt te vinden zijn bij concurrenten, maar zit zeker op een acceptabel niveau voor zijn prijsklasse.

Ook heeft de printer de beschikking over een aantal handige accessoires en functies. Tel daar nog eens de WiFi connectiviteit bij op en het plaatje van deze goed uitgeruste All-in-One printer is compleet.

Voordelen

 • Eenvoudige installatie
 • High-end AIO printer
 • Uitstekende afdrukkwaliteit
 • Zeer snelle printer

Nadelen

 • Minder geschikt voor een thuiskantoor