De beste Lexmark printers van 2024

Wanneer je op zoek bent naar een kwaliteitsprinter voor een thuiskantoor of een klein bedrijf, heeft het merk Lexmark een reeks opties die zeker aan je behoeften kunnen voldoen. Lexmark printers zijn een goede keuze omdat ze veel waarde bieden voor hun aantrekkelijke prijs. Ze hebben ook veelzijdige functies die ze geschikt maken voor verschillende taken, en hun afdrukkwaliteit is bovendien zeer goed. Bovendien staan Lexmark printers bekend om hun hoge betrouwbaarheid, wat betekent dat ze waarschijnlijk lang meegaan zonder dat ze gerepareerd of vervangen hoeven te worden.

amazon.nl

De compacte, voordelige Lexmark B2236dw is geschikt voor netwerk en biedt een afdruksnelheid van maximaal 34 pagina's per minuut in zwart-wit en standaard wifi en dubbelzijdige afdrukken. Een 1 GHz dual-core processor en 256 MB geheugen maken het afdrukken van maximaal 34...

amazon.nl

Lexmark MS331dn High Volt-printer, 40 ppm

Lexmark

Lexmark MS431dn. Printtechnologie: Laser. Gebruiksindicatie (maximaal): 80000 pagina's per maand. Maximale ISO A-series papierformaat: A4. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 40 ppm, Duplex printen. Beeldscherm: LCD, Kleur van het product: Zwart, Wit

amazon.nl

Origineel merkproduct. Twee jaar garantie op fabrieksfouten.

Lexmark

Printtechnologie Kleur Ja Maximale resolutie 600 x 600 DPI Gebruiksindicatie (maximaal) 75000 pagina's per maand Duplex printen Ja Printtechnologie Laser Aanbevolen gebruiksindicatie 750 - 5000 pagina's per maand ...

Lexmark

Deze laserprinter print in zwart-wit. Deze multifunctionele printer is specifiek geschikt voor op kantoor. Met behulp van de 1GHz dual-core processor en het 512MB geheugen worden al jouw afdrukken goed en op tijd verwerkt. Maak verbidning...

Lexmark

Druk tot 47 pagina's per minuut af met de MS621dn en profiteer van een uitstekende afdrukkwaliteit, verbeterde beveiliging en ingebouwde duurzaamheid. Uitgebreide beveiliging Lexmark's veelomvattende opvatting van productbeveiliging is bepalend voor het ontwerp en de...

Lexmark-printers beschikken over verschillende functies die enorm de moeite zijn als je vaak documenten moet afdrukken. Enkele van deze functies zijn draadloos afdrukken, dubbelzijdig afdrukken en de mogelijkheid om in kleur of zwart-wit af te drukken. Daarnaast staan Lexmark printers bekend om hun hoge afdrukkwaliteit, waardoor ze een populaire keuze zijn voor bedrijven of particulieren die professioneel ogende documenten moeten produceren.

Hoe verhoudt Lexmark zich tot andere printermerken?

Lexmark printers zijn een vrij bekend printermerk en worden vaak vergeleken met de grote printermerken als Epson of HP. Hoewel er veel factoren zijn om rekening mee te houden bij de aanschaf van een printer, zijn Lexmark printers over het algemeen betrouwbaar en leveren ze afdrukken van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden Lexmark printers een breed scala aan functies, waardoor ze een goede keuze zijn voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik.

Eén van de belangrijkste voordelen van Lexmark printers is hun betaalbaarheid. Lexmark printers zijn over het algemeen goedkoper dan andere merken, wat vooral handig kan zijn voor kleine bedrijven of thuisgebruikers met een budget. Een ander voordeel van Lexmark printers zijn de printprestaties. Lexmark printers staan bekend om hun hoge afdruksnelheid, wat handig is als je snel een groot aantal afdrukken moet maken.

  • Lexmark biedt afdrukken van hoge kwaliteit
  • Lexmark biedt een grote verscheidenheid aan printermodellen
  • Lexmark biedt uitstekende klantenservice
  • Lexmark printers zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig in onderhoud

Beste Lexmark printers

Lexmark MX431adn

De MX431adn is één van de meest bekende modellen van het merk. De printer is niet goedkoop, maar daar krijg je wel heel wat voor in de plaats.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat het hier om een laserprinter gaat, zoals bij de modellen van Lexmark nagenoeg altijd het geval is. Daarnaast is de printer alleen geschikt voor het printen in zwart-wit, waardoor het model vooral geschikt is voor gebruik op een klein kantoor.

De printer is uitgerust met een goed geheugen en een sterke processor, waardoor het afdrukken snel en soepel zal verlopen. Dankzij zijn lage gewicht en compacte formaat is de printer op een groot aantal plekken in het kantoor te plaatsen, zonder dat de printer veel ruimte in beslag zal nemen.

Toch zijn dit zeker niet de enige pluspunten aan deze Lexmark printer. De MX431adn beschikt – zoals we van Lexmark gewend zijn – over een uitgebreide beveiliging. Hierdoor zijn je documenten optimaal beveiligd tijdens het afdrukken.

De printer maakt gebruik van een toner, waarmee je maar liefst 20.000 pagina’s kunt printen voordat deze moet worden vervangen. De papierlade zal met rond de 900 vellen ook meer dan voldoende capaciteit bieden.


Lexmark MS431dw

De MS431dw is een kleinere en minder uitgeruste versie dan de MX431adn, maar komt ook met een aanzienlijk kleiner prijskaartje.

Deze printer is beschikbaar vanaf ongeveer € 265,- en biedt daarvoor veel van de benodigde functies voor gebruik op een klein kantoor. Dankzij zijn nog compacte formaat is de printer eenvoudig in te passen op iedere werkplek.

Qua functies biedt de MS431dw precies waar Lexmark voor staat. Met een afdruksnelheid van 42 vellen per minuut en een toner die tot wel 20.000 pagina’s kan printen, biedt de printer veel waarde voor zijn geld.

Ook heeft dit model de beschikking over connectiviteit via USB en Ethernet, en kan de printer worden aangestuurd via de daar speciaal voor gemaakte Lexmark app. Let er overigens wel op dat ook dit model enkel in zwart/wit kan printen.


Lexmark MS621dn

De MS621dn van Lexmark behoort tot de beste modellen die het merk op dit moment te bieden heeft. De printer is aan de grote kant vergeleken met andere modellen in dit artikel, maar biedt wel de functies en eigenschappen die nodig zijn in ieder klein tot middelgroot kantoor.

De Lexmark MS621dn is een zwart-wit laserprinter die tot 47 pagina’s per minuut kan afdrukken. De printer heeft een ingebouwde duplexeenheid voor dubbelzijdig afdrukken en een multifunctionele invoer voor 100 vel voor het afdrukken van enveloppen, kaarten en andere speciale media.

De MS621dn heeft ook een verstelbare papierlade voor papierformaten van A6 tot Legal. De printer beschikt over 2 GB intern geheugen, dat voldoende is om tot 6.000 pagina’s op te slaan. De printer heeft ook een USB-poort aan de voorzijde voor het afdrukken van bestanden vanaf een USB-stick.

De Lexmark MS621dn is Energy Star-gecertificeerd en voldoet aan de ENERGY STAR 2.0-eisen. De printer beschikt over functies voor energiebeheer die het energieverbruik verminderen wanneer de printer niet in gebruik is. De lage verwarmingstemperaturen van de printer en het automatische processor core management op basis van belasting helpen aan deze strenge eisen te voldoen.