De 10 beste laserprinters voor thuisgebruik: onze favoriete laserprinters

Laserprinters worden alsmaar populairder. Je kan er dan ook snel en goedkoop mee printen. Overweeg jij ook om een laserprinter te kopen, maar wil je er zeker van zijn dat je de juiste hebt? Dan is het nuttig om onderstaand artikel te lezen. Want je vindt er onder andere onze 3 favoriete laserprinters voor thuisgebruik!

Brother

Als je een fan bent van IT en elektronica, blijf up-to-date in de wereld van technologie en mis zelfs de kleinste details niet, koop Monochrome Laserprinter Brother HLL2375DWYY1 30PPM 64 MB USB WIFI tegen een onklopbare prijs. HL-L2375DW - 32ppm, 2400×600 dpi, A4, 600Mhz CPU, 64MB, USB 2.0,...

Brother

De veelzijdige MFC-L2710DW is speciaal ontworpen voor drukke huishoudens en kleine kantoren waar veelzijdige print, scan en kopie mogelijkheden nodig zijn. Met deze eenvoudig te installeren printer maak je professionele afdrukken en print je gemakkelijk via de draadloze verbinding direct vanaf je...

HP

Kies voor een productieve MFP, de kleinste ter wereld.[1] Print, scan, kopieer en fax, produceer kleurendocumenten van hoge kwaliteit en print en scan vanaf uw telefoon.[2]

HP

De HP LaserJet M110we is een zwart-wit laser printer met wifi en Apple AirPrint, geschikt voor een kleine onderneming. Door het kleine formaat van de printer, past de M110we prima op een bureau. Handig wanneer je snel een aantal documenten uit moet printen, bijvoorbeeld voor een...

Brother

De Brother HL-L2350DW Laserprinter is stil, snel, compact en speciaal ontworpen voor thuis of kleine kantoren. Het compacte design zorgt ervoor dat deze zwart-wit printer past op plekken waar weinig ruimte beschikbaar is. Dankzij de hoge printsnelheden, tot 30 pagina's per minuut, hoef je nooit...

HP

Dit is de HP LaserJet M110we Laserprinter. 's Werelds kleinste laserprinter in zijn klasse is ontworpen voor efficiëntie met snel printen en de tijdbesparende HP Smart-app. De printer wordt geleverd met HP+, het slimme printsysteem waarmee je vrijwel overal verbonden blijft en kunt printen. Deze...

HP

Print, scan en kopieer tekstdocumenten op je thuiskantoor of kleine kantoor met de HP LaserJet M140we MFP laser printer. Als je niet in kleur print, scant of kopieert, dan is dit een productieve printer. Je drukt een zwart-wit document snel af door de afdruksnelheid van 20 pagina's per...

HP

Met de HP LaserJet MFP M234sdwe all-in-one laserprinter druk je thuis of op kantoor snel documenten af. Hij heeft een printsnelheid van 29 pagina's per minuut, waardoor je snel je prints in handen hebt. Heb jij geen kleurenprints of scans nodig, dan is dit een geschikte zakelijke printer....

HP

Dit is de HP LaserJet M234sdw All-in-One Laserprinter.Een zeer productieve MFP die sneller dubbelzijdig print dan elk ander apparaat in zijn klasse, met automatische documentinvoer en de tijdbesparende HP Smart-app. Profiteer van de betrouwbare verbindingen en de vereenvoudigde setup.Kenmerken...

HP

Als je een fan bent van IT en elektronica, blijf up-to-date in de wereld van technologie en mis zelfs de kleinste details niet, koop Laserprinter HP LaserJet Pro M428fdw WiFi LANtegen een onklopbare prijs. Kleur: Wit Technologie: Laser Functie: Printer Scanner Fax Processor: 1200 MHz Snelheid: 38...

Inkjetprinter of laserprinter: wat is voor jou de beste optie?

De twee populairste soorten printers zijn de laser- en inkjetprinters. Bij een inkjetprinter wordt inkt gedruppeld of gespoten op de juiste plekjes, terwijl een laserprinter werkt aan de hand van een laser. Beide systemen hebben enkele voor- en nadelen.

Zo is een inkjetprinter veel goedkoper in aanschaf, maar zijn de cartridges wel duurder en kleiner. Een inkjetprinter print daarnaast mooie kleuren, terwijl een laserprinter meer geschikt is voor documenten. De beste keuze voor jou hangt dus af van wat je voornamelijk wilt printen. Zijn documenten voor jou het belangrijkst? Dan ben je veel goedkoper af met een laserprinter. Indien je afbeeldingen wilt printen, is een inkjetprinter echter beter!

Aandachtspunten bij de aankoop van een laserprinter

Ben je ervan overtuigd dat een laserprinter de beste printer is voor jou? Dan zijn er nog veel soorten om uit te kiezen. Maar door rekening te houden met onderstaande aandachtspunten, lukt het je zeker om de beste laserprinter te vinden!

Snelheid

Ben je van plan om erg veel uit te printen? Dan is de snelheid van de printer erg belangrijk en die kan nogal verschillen per toestel. De goedkopere laserprinters halen bij een zwart-wit-afdruk een snelheid van ongeveer 10 tot 20 zwart-wit prints per minuut. Bij duurdere exemplaren is dit vaak het dubbele.

Printresolutie

De resolutie van de printer is vooral belangrijk als je ook afbeeldingen, zoals schema’s gaat uitprinten. In dat geval heb je een toestel nodig met een resolutie van ongeveer 1200 dpi. Voor het uitprinten van documenten volstaat 600 dpi. Dat is de resolutie die je het vaakst terugvindt bij laserprinters.

Aansluiting

De meeste laserprinters kunnen, net zoals inkjetprinters, verbonden worden met de computer via een usb-kabel. Die wordt wel niet altijd meegeleverd. Als jij die kabels vervelend vindt, kan je ook kiezen voor een laserprinter die je via wifi kan verbinden. Zorg er dan wel voor dat printer geschikt is voor je besturingssysteem.

Formaat

Laserprinters zijn doorgaans groter dan inkjetprinters, maar toch nemen sommige modellen heel wat meer ruimte in dan andere. Als je plaats tekortkomt bij je thuis, is het dus belangrijk om op de afmetingen te letten.

Top 3: Beste laserprinters voor thuisgebruik

Heb je verschillende laserprinters bekeken, maar kan je niet beslissen? Bekijk hieronder dan de 3 beste laserprinters die wij met veel zorg voor je hebben uitgekozen. Wedden dat de beste laserprinter voor jou er ook bijzit?

Brother MFC-L2710DW – Draadloze All-in-One Laserprinter

De Brother MFC-L2710DW laserprinter is perfect voor veelvuldig gebruik. Je kan er namelijk snel en eenvoudig je documenten mee uitprinten.

Je hoeft er zelfs niet bij te staan, want afdrukken gaat vanop een afstand dankzij de aansluiting via wifi. Je hebt dus enkel je computer, telefoon of tablet nodig. Moet je papieren scannen of kopiëren? Dat kan je dat ook naar hartenlust met dit toestel.

Scannen en kopiëren is zelfs extra makkelijk, omdat het voorzien is van een ADF (Auto Document Feeder). Daarmee worden er tot 50 pagina’s automatisch gescand of gekopieerd. De printer drukt af in zwart-wit en is compatibel met vrijwel alle besturingssystemen.

Pluspunten

 • ADF
 • Wifi-aansluiting
 • Print snel

Minpunten

 • Duur

Technische specificaties

Type printerAll-in-one printer
AfdruktechnologieLaserprinter
Ingebouwde WiFiJa
KleurenprinterNeen
Dubbelzijdig afdrukkenJa

HP Color Laser 179fnw – Laser printer

Printen, scannen, kopiëren en faxen? Dat doe je zonder probleem met de HP Color Laser 179fnw laserprinter. Een veelzijdig toestel dat een echte aanwinst is voor je woning!

Dankzij de automatische documententoevoer verloopt alles erg vlot. Afdrukken doe je via wifi aan ongeveer 25 papieren per minuut. Je kan het toestel ook aansluiten via een usb-kabel als je dat makkelijker vindt. Ook mobiel printen via AirPrint, CloudPrint, Mopria en app is mogelijk.

Wil je zowel in het zwart-wit als kleur printen en scannen? Dan is deze HP laserprinter een goede optie. Je gescande documenten kan je nadien bewerken in World of Excel, dankzij de OCR software.

Pluspunten

 • Erg veelzijdig (scannen, faxen, printen en kopiëren)
 • Print ook kleur
 • Wifi-aansluiting

Minpunten

 • Prijzig

Technische specificaties

Type printerAll-in-one printer
AfdruktechnologieLaserprinter
Ingebouwde WiFiJa
KleurenprinterJa
Dubbelzijdig afdrukkenNeen

Brother HL-L2350DW – Draadloze Laserprinter

Heb je weinig plaats in huis? Dan is de Brother HL-L2350DW laserprinter echt iets voor jou. Het compacte toestel behaalt hoge printsnelheden van 25 tot 39 papieren per minuut en maakt daarbij nauwelijks lawaai. Een plezier om in huis te hebben!

De grote papierlade waar je maar liefst 250 vellen in kan plaatsen, is ook een grote troef. Op die manier bespaar je tijd, want je moet de papierlade niet altijd bijvullen.

Het toestel werkt via wifi of usb-kabel. Je kan dus zelf kiezen wat je het handigst vindt. Daarnaast kan je automatisch dubbelzijdig afdrukken waardoor je papier uitspaart.

Pluspunten

 • Compact design
 • Grote papierlade
 • Produceert weinig geluid tijdens printen

Minpunten

 • Print enkel zwart-wit

Technische specificaties

Type printerEnkel afdrukken
AfdruktechnologieLaserprinter
Ingebouwde WiFiJa
KleurenprinterNeen
Dubbelzijdig afdrukkenJa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *