De 10 beste Kyocera printers van 2024

Een van de meest bekende merken in de wereld van printers is Kyocera. Er zijn veel verschillende Kyocera printers op de markt met veel distinctieve kenmerken, functies en opties. De Japanse elektronicafabrikant staat bekend om betrouwbaarheid, degelijkheid en misschien in deze tijd wel het belangrijkst: duurzaamheid.

Kyocera heeft ook een breed assortiment aan allerlei accessoires die bij de aanschaf en onderhoud van een printer komen kijken: zowel kleuren- als zwart-wit cartridges, maar ook onderdelen van de printers. Ook biedt de fabrikant langdurige garanties op verschillende onderdelen van de printer.

Kyocera

De Kyocera ECOSYS P5021CDW - Draadloze Single-Function Laserprinter is een printer voor het kleinzakelijke segment. De combinatie van het compacte ontwerp en de hoge afdrukkwaliteit van wel 1.200 dpi zorgt ervoor dat deze printer veel hulp biedt aan kleinere, ambitieuze kantoren. Print simpel en...

Kyocera

De Kyocera ECOSYS M5526CDW - Draadloze All-In-One Laserprinter met Fax is het topmodel van de nieuwe ECOSYS-serie van Kyocera. Het apparaat verlicht jouw dagelijkse werkproces door een uitstekende kleurkwaliteit te combineren met lage kosten. De Kyocera ECOSYS M5526CDW zorgt...

Kyocera

De nieuwe A4 kleurenmultifunctionals zijn speciaal ontworpen voor middelgrote tot grote werkgroepen. Deze betrouwbare en snelle modellen voldoen aan de nieuwste milieu-eisen. Het kleurentouchscreen biedt eenvoudig toegang tot de talrijke functies van de multifunctional. De speciale...

Kyocera

KYOCERA ECOSYS PA2001w - Laserprinter

Kyocera

Dit is een ideale machine voor thuiswerken of voor kleine werkgroepen. Deze compacte multifunctionele printer kan ook kopiëren en bovendien scannen in kleur. Standaard uitgevoerd met wifi en een stille en energiebesparende EcoPrint modus. Eenvoudig te installeren met behulp van een QR-code.

Kyocera

Kyocera Ecosys PA2100cx Desktop Laser Printer - Colour - 21 ppm Mono / 21 ppm Color - 1200 x 1200 dpi Print - Automatic Duplex Print - 300 Sheets Input - Ethernet This entry-professional all-rounder meets any and every business requirement. Despite its compact size, this economical...

Kyocera

ECOSYS PA2100cwx. - A4 kleurenprinter. - 21ppm. - Wifi. - Deze compacte A4-printer combineert het beste van Kyocera's ECOSYS-technologie met moderne innovatie om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende werkplekken, of het nu gaat om gedeelde werkhubs of externe...

Kyocera

De M2135dn is het meest betaalbare model in onze nieuwe ECOSYS-serie. Deze uiterst betrouwbare machine drukt met 1.200 dpi zwart-wit afdrukkwaliteit indien gewenst dubbelzijdig af. Verder is hij voorzien van gigabit Ethernet en daarmee perfect geschikt voor veeleisende desktopgebruikers en kleine...

Kyocera

Deze compacte en zeer betrouwbare A4 multifunctional combineert het beste van Kyocera's ECOSYS-technologie met moderne innovatie om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende werkplekken, of ze nu op kantoor of op afgelegen locaties zijn. Kopie, scan & fax....

Kyocera

Het topmodel van de nieuwe ECOSYS serie combineert de beste kleurkwaliteit met de laagste kosten – en het zal ook uw werkproces aanzienlijk verlichten. De dubbelzijdige documenttoevoer, het 4,3 inch kleurentouchscreen en de programmatoetsen vereenvoudigen een complex werkproces en verbeteren...

Kyocera printers

Kyocera heeft printers in verschillende segmenten, van goedkopere laserprinters van nog geen 200 euro, tot ook duurdere varianten van wel vier keer zo duur. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat deze printers op sommige punten van elkaar afwijken. We duiken in de verschillen, zodat je precies weet welke Kyocera printer het beste bij jouw behoeften past.

Milieuvriendelijke printer

Een van de beste redenen om in zee te gaan met Kyocera printers is omdat deze Japanse producent het klimaat hoog in het vaandel heeft staan. De fabrikant staat bekend om meerdere duurzame innovaties, zoals energiebesparende printers. Wist je dat er nu een Kyocera printer is ontwikkeld die op zonne-energie werkt?

Dat betekent dat je met een printer van Kyocera jouw ecologische voetafdruk verlaagt en minder CO2 per A4’tje uitstoot. Met de ECOSYS-lijn zijn alle laatste innovaties verwerkt in de printers zodat de koper ervan uit mag gaan dat de door hun aangeschafte printer klimaatneutraal is gemaakt. Een van de pluspunten van producten van de ECOSYS-lijn is dat er minder afval wordt gemaakt tijdens de levensduur.

Kwaliteit

Printers van de Japanse elektronicafabrikant gebruikt als onderdeel in sommige printers in plaats van metalen en plastic onderdelen keramiek (daar komt de naam Kyoto Ceramics overigens ook vandaan). Dat zorgt voor een goede kwaliteit. Met de alsmaar innoverende printers is de beeldkwaliteit van het printwerk de laatste jaren enorm verbeterd: scherper, maar tegelijkertijd gaat de inkt er minder snel doorheen. De verhouding kwaliteit en prijs is bij Kyocera een van de betere op de printermarkt.

Kyocera printers hebben een lage TCO

De meeste printers van Kyocera hebben een hele lage TCO, Total Cost of Ownership. Dat is de prijs van de totale kosten van een printer over de hele levensduur. Het is tegenwoordig steeds belangrijker om te kijken naar de TCO dan de aanschafprijs omdat toners met inkt voor verschillende soorten printers duurder zijn dan de aanschaf van een printer zelf.

Door de robuustheid en de lange levensduur zijn de jaarlijkse kosten van een printer van de Japanse fabrikant lager dan vergelijkbare merken. Maar ook de energiezuinigheid en de zuinigheid van inkt zorgen voor goedkope printers. Wat ook scheelt, is dat het bij Kyocera printers mogelijk is gemaakt om de cartridge niet te hoeven vervangen: het is bijvoorbeeld mogelijk om als de inkt op is niet de hele toner te vervangen, maar slechts een onderdeel van de toner. Dat is zowel duurzaam als goed voor de portemonnee.

Wat zijn de 3 beste Kyocera printers?

Kyocera ECOSYS M5526CDW – All-In-One Kleuren Laserprinter

Deze All-In-One Laserprinter kan inderdaad alles: dubbelzijdig afdrukken, kopiëren, scannen en zelfs faxen. En dat doet de printer snel: maar liefst 26 prints per minuut. De M5526CDW is een van de beste modellen printers die Kyocera in de duurzame ECOSYS-lijn in de aanbieding heeft. Deze printer is gemaakt met speciale ECOSYS-techniek: deze duurzame innovatie in de wereld van printers wordt aangedreven door Kyocera. Het bedrijf probeert zowel de onderdelen als het productieproces zo duurzaam mogelijk te maken.

Documenten die moeten worden geprint worden dubbelzijdig aangevoerd, wat de snelheid van printen ten goede komt. Het model heeft zelfs een touchscreen waarop je de door jou gewenste printopdrachten kan aangeven. Met de extra zuinige toner kun je een gemiddelde halen van wel 3.000 afdrukken. Dit topmodel kan afdrukken maken met een hoge resolutie van maar liefst 1.200 dpi. Afdrukken kan draadloos vanaf de computer en zelfs met de smartphone. Ondanks de mogelijkheden is de printer toch een van de stillere opties: printen produceert een schamele 49 decibel.

  • Enorm snelle printer
  • Ecologisch verantwoord
  • Voor een stille werkomgeving

KYOCERA ECOSYS MA2100cfx Kleuren Laser printer

Is de M5526CDW een professionele optie voor op kantoor, dan is de MA2100cfx de goedkopere optie voor in huis. Deze MA2100cfx is vergelijkbaar met de vorige printer en heeft ongeveer dezelfde functionaliteit, maar heeft net iets minder power. Deze kleurenprinter print tot 21 documenten per minuut.

Het grote voordeel van deze printer is dat hij iets goedkoper is in het gebruik. In tegenstelling tot de bovengenoemde printer kan deze printer alleen dubbelzijdig printen, niet scannen en kopiëren. Zeker als je het product alleen wil gebruiken om documenten af te drukken en niet per se dubbel hoeft de scannen of faxen, is het een hele goede optie. Ook heeft deze printer geen touchscreen.

Wel is de MA2100cfx van de ECOSYS-lijn en is daarmee gegarandeerd een duurzame optie voor op kantoor of in huis. De afdrukkwaliteit en -resolutie is hoog: tot wel 1200 dpi.

  • Scherpe afdrukkwaliteit
  • Duurzame printer
  • Alleen dubbelzijdig bij functie afdrukken


Printer Laser Kyocera Ecosys PA2100CX

De PA2100CX is ook onderdeel van de ECOSYS-lijn van Kyocera en is daarmee een hele ecologisch verantwoorde keuze. Er is een stille modus op aangebracht, waardoor het heel stil kan printen. Bovendien zit er een functie ‘Ecoprint’ op: daarmee bespaar je inkt. Dat scheelt niet alleen inktkosten, maar is ook nog eens beter voor het klimaat.

Deze Kyocera laserprinter print dubbelzijdig en is een goede optie voor jou als je alleen geïnteresseerd bent in de optie printen: er is namelijk geen optie scannen, faxen en kopiëren. Het is een ‘single-function printer’. De PA2100CX garandeert dezelfde afdrukresolutie als de bovenstaande printers op 1200 dpi. De printer kan verschillende grootten papier aan: van A4 tot A6 en B5 en B6. Het voordeel is dat er meer papier in de cassette kan dan bij de gemiddelde printer: de cassette heeft een capaciteit van 300 velletjes. De printer print snel: tot wel 25 vellen per minuut. De printer is niet draadloos en kan dus alleen met een USB-kabel worden aangesloten.

  • Eenvoudige en goedkope printer
  • Goede afdrukresolutie 12oo dpi
  • Geen wififunctie