De 10 beste Canon printers van 2024

Canon printers zijn altijd al een populaire keuze geweest voor consumenten die op zoek zijn naar een nieuwe printer. Er zijn vele redenen waarom Canon printers een uitstekende keuze zijn, maar enkele van de meest opvallende zijn de hoge printkwaliteit, de betaalbaarheid en het gebruiksvriendelijke ontwerp.

De beste Canon printers produceren prints van een van de hoogste kwaliteit die op de markt verkrijgbaar zijn. Ze kunnen scherpe, heldere tekst en levendige, kleurrijke afbeeldingen maken die zeker indruk zullen maken.

Deze kwaliteit heeft een prijskaartje dat vaak lager is dan de printers van andere merken, waardoor ze een meer betaalbare optie zijn. Canon printers hebben ook een gebruiksvriendelijk ontwerp, waardoor ze eenvoudig te bedienen zijn, zelfs voor mensen die niet technisch onderlegd zijn.

Canon

De TS3351 is compact en gemakkelijk te gebruiken. Bovendien is het een betaalbare keuze voor mensen die op zoek zijn naar een allrounder. De installatie is heel eenvoudig en wireless connectiviteit is beschikbaar met één druk op de knop. Wees niet langer afhankelijk van je computer en gebruik de...

Canon

Het stijlvolle asymmetrische ontwerp van de TS6350 huisvest veelzijdige 3-in-1-multifunctionaliteit. Een intuïtieve LED-statusbalk geeft statusupdates in één oogopslag, terwijl de naadloze wireless connectiviteit eenvoudige bediening via slimme apparaten biedt. Met 5 gescheiden inktcartridges,...

Canon

De Canon MAXIFY MB5150 is een krachtige All-in-One met kleuren-inkjetprinter, scanner, kopieerapparaat en fax. Deze printer is zeer geschikt voor voor kleinere kantoren die hoge eisen stellen aan prints in zwart-wit en kleur en op zoek zijn naar een apparaat dat zuinig is in gebruik. Binnen 1...

Canon

Met de Canon PIXMA MG3650 All-in-One printer print je eenvoudig en snel draadloos via je laptop, desktop, smartphone of tablet. Eigenschappen van de Canon PIXMA MG3650● Maak verbinding, print, kopieer en scan zoals jij dat wilt met deze All-in-One met Wi-Fi, die snel hoogwaardige prints zonder...

Canon

Ontdek de multifunctionele Canon PIXMA TS3350 all-in-one inkjetprinter. Ondanks het compacte formaat van de printer, wat ideaal is voor thuisgebruikt, barst de Canon PIXMA TS3350 van de geavanceerde opties. De installatie is heel eenvoudig en wireless connectiviteit is beschikbaar met één druk op...

Canon

Deze Canon PIXMA TS305 is geschikt voor thuisgebruik. Deze compacte printer draait op Wi-Fi en kan hierdoor heel gemakkelijk en eenvoudig wireless printen van documenten en foto's met de afmetingen 10 x 15 cm zonder witrand. Dit kan je doen met behulp van je smartphone, tablet of cloudservice....

Canon

Deze PIXMA TR4550 is geschikt voor kantoor- en thuisgebruik. Met de PIXMA TR4550 maak jij jouw thuiskantoor helemaal compleet. Deze compacte multifunctionele 4-in-1 printer verbind je draadloos met je computer, laptop of smartphone en maakt jouw werk alleen maar makkelijker. Kopieer documenten...

Canon

De Canon PIXMA TS5150-serie is een betaalbare, connected All-in-One printer voor thuis. Je print, kopieert en scant eenvoudig wireless vanaf de computer, tablet of smartphone. Deze stijlvolle en compacte printer is ideaal voor het hele gezin. Zowel de jongste als de oudste van het gezin kunnen...

Canon

De Canon PIXMA TS9550 kan omschreven worden als compact, snel en draadloos. Deze A3 All-in-One printer kan kopiëren, scannen en printen en is onmisbaar op jouw (thuis)kantoor. Deze printer helpt je met het maken van boekjes, printen van bestanden en zelfs het printen van A3 documenten. De printer...

Canon

De Canon PIXMA MG2555S is een goede All-in-One voor dagelijks printen, scannen en kopiëren. Van documenten met veel tekst tot familiefoto's. Het printsysteem is gemaakt voor kwaliteit en gebruiksgemak.Tot 30% lagere kosten per paginaDoor de optionele Canon XL-inktcartridges met grote capaciteit...

Waarom zou je een printer van Canon kopen?

Canon printers behoren tot de meest betrouwbare op de markt. Als je op zoek bent naar een printer waarmee je keer op keer kwaliteitsafdrukken kunt maken, dan is een Canon printer de perfecte keuze. Canon printers worden ook geleverd met een groot aantal functies die je printervaring nog beter kunnen maken.

Veel Canon printers beschikken bijvoorbeeld over draadloze connectiviteit, wat betekent dat je vanaf vrijwel elke plek in je huis of kantoor kunt printen. Bovendien zijn Canon printers vaak voorzien van duplexing, zodat je automatisch op beide zijden van het papier kunt printen. Dit kan je tijd en geld besparen.

Hoe verhoudt Canon zich tot andere printfabrikanten?

Er zijn een aantal verschillende printfabrikanten op de markt, maar Canon is zeker en vast één van de meest populaire. Het wordt vaak vergeleken met andere, bekendere merken zoals HP en Epson. Sommige mensen geven de voorkeur aan Canon printers omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en afdrukken van hoge kwaliteit maken, terwijl anderen ze wat duurder vinden dan andere merken.

Er zijn een aantal zeer goede redenen om voor Canon te kiezen, ongeacht wat uw specifieke behoeften zijn. Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van dit specifieke merk. Als je nog twijfelt, hoop ik dat je na het lezen meer duidelijkheid hebt over of Canon printers wel of niet geschikt zijn voor jou.

Allereerst kunnen Canon printers worden gebruikt met vrijwel elk type computer. Of u nu een Windows desktop of een Apple laptop gebruikt, als u de juiste plug-in hebt geïnstalleerd, zou je printer probleemloos moeten werken. Dit is iets waar de meeste andere merken niet over kunnen opscheppen.

Canon heeft ook een zeer goede printkwaliteit. Zowel foto als tekst documenten worden bijna altijd haarscherp weergegeven. De inkt droogt snel, wat perfect is voor mensen die haast hebben met hun prints.

Veel Canon printers hebben automatische functies waarmee u tijd bespaart wanneer u documenten print. Sommige printers kunnen ook worden aangesloten op uw scanner of fotokopieerapparaat, waardoor het multifunctionele machines worden. Met andere woorden, Canon printers zijn zeer veelzijdig.

Wat zijn de beste printers die Canon aanbiedt?

Canon printers behoren tot de populairste printers op de markt. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende modellen, allemaal met verschillende functies. Enkele van de beste Canon printers zijn de Pixma serie, de Maxify serie en de LBP serie.

Canon Pixma printers

De Pixma-serie is een geweldige optie voor thuisgebruikers die op zoek zijn naar een printer die prints van hoge kwaliteit kan maken tegen een betaalbare prijs. Deze printers bieden prints van hoge kwaliteit, hebben een laag prijskaartje en zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Ze worden namelijk geleverd met een groot aantal functies die uw printervaring nog beter kunnen maken. Zo hebben veel van de Pixma printers een draadloze verbinding, wat betekent dat u vanaf vrijwel elke plek in uw huis of kantoor kunt printen. Bovendien zijn deze printers vaak uitgerust met duplexfunctie, zodat u automatisch op beide zijden van het papier kunt afdrukken.

Canon Maxify printers

De Maxify-serie is de perfecte printer voor bedrijven. Hij heeft hogere afdruksnelheden dan andere modellen, zodat u uw werk snel gedaan kunt krijgen. Hij heeft ook meer opties voor papierformaten en -soorten, zodat je zeker kunt afdrukken wat je nodig hebt. Bovendien wordt hij geleverd met extra software die je kan helpen met documentbeheer, zodat je gemakkelijk alles kunt bijhouden.

Een andere geweldige functie van de Maxify-serie is de mogelijkheid om af te drukken op een groot aantal verschillende media. In de documentinvoer kunt u tot 100 vellen kwijt, zodat je gemakkelijk en zo snel mogelijk dingen kunt scannen en kopiëren. Je kunt ook papier op legal-formaat gebruiken voor nog meer flexibiliteit.

Canon LBP printers

Canon LBP-printers zijn een type laserprinter dat is ontworpen voor persoonlijk gebruik of gebruik in een thuiskantoor. De printer print documenten met hoge snelheden en is uitgerust met functies waarmee u vanaf verschillende apparaten kunt printen. De printer heeft ook een ingebouwde scanner en kopieerapparaat.

Sommige modellen kunnen ook zonder problemen randloze foto’s afdrukken.