Bedrukte relatiegeschenken voor een langdurige klantrelatie

Je merk op een positieve manier onder de aandacht brengen bij je doelgroep is van essentieel belang voor het succes van je bedrijf. Met een bedrukt relatiegeschenk kun je echt indruk maken. Hiermee laat je zien dat je echt waarde hecht aan jullie relatie. Of het nu gaat om relatiegeschenken voor klanten, werknemers of zakenpartners, het vormen blijvende herinneringen aan je merk en het versterkt de band tussen je bedrijf en je doelgroep.

Persoonlijke uitstraling

Relatiegeschenken met logo of andere bedrukking zorgen voor een professionele uitstraling en promoot je jouw bedrijf bij klanten en zakenpartners, op de werkvloer maar ook ver daarbuiten. Een bedrukte pen of waterfles met logo kunnen nog jarenlang je naamsbekendheid doorgeven. Het zijn namelijk duurzame geschenken die dagelijks te gebruiken zijn. Zo geef je niet alleen een waardevol bedankje, maar zorg je er ook voor dat je merk zichtbaar is, overal waar het relatiegeschenk te zien is. Er zijn veel relatiegeschenken die te bedrukken zijn met logo. We lichten er hier een aantal uit:

Duurzame drinkflessen

Duurzaamheid is een belangrijk thema tegenwoordig. We worden ons steeds meer bewust van onze impact op het milieu en proberen dat te verminderen. Dit geldt ook bij het kiezen van relatiegeschenken. Kies je voor een duurzaam relatiegeschenk dan laat je zien dat je hier bewust mee bezig bent. Een relatiegeschenk moet nuttig en bruikbaar zijn en niet zomaar in de kast belanden. Op het moment zijn bedrukte waterflessen heel populair. De fles kan makkelijk bijgevuld worden waardoor er minder plastic afval geproduceerd wordt.

Herbruikbare tassen

 

Een ander praktisch relatiegeschenk is een tas. Gemaakt van jute, katoen of canvas is een tas een duurzame keuze. Laat een tas bedrukken via Drukzo en help het gebruik van plastic tasjes te verminderen. De tassen zijn herbruikbaar en voor allerlei toepassingen te gebruiken: van de dagelijkse boodschappen tot de sportschool. Een katoenen tas is bovendien eenvoudig op te vouwen waardoor jouw klanten de tas overal mee naartoe kunnen nemen De tassen bedrukken met je logo is een geweldige manier om jouw merk te promoten.

Veelzijdige notitieboekjes

Een notitieboekje komt altijd van pas. Een praktisch en veelzijdig geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden door je klanten. Voor het maken van aantekeningen tijdens een vergadering tot het bijhouden van to-do lijstjes. Daarnaast zijn notitieboekjes makkelijk mee te nemen naar vergaderingen, beurzen of conferenties. Met een bedrukt notitieboekje breng je elke keer jouw bedrijf onder de aandacht.

Powerbank

De wereld is steeds meer aan het digitaliseren, een ander steeds populairder relatiegeschenk is daarom een powerbank of draadloze oplader. Ze zijn superhandig in gebruik en zorgen er snel voor dat je telefoon weer opgeladen is. Deze compacte opladers zijn het perfecte geschenk voor zowel zakelijke als persoonlijke relaties. Met een draadloze oplader als relatiegeschenk ga je mee met de tijd en draag je bij aan het gemak van je klanten en relaties.

Er zijn nog veel meer soorten relatiegeschenken om uit te kiezen, maar met deze praktische cadeaus weet je jouw klanten en relaties zeker te verrassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *